Consilier I superior și consilier I principal – Agenția pentru Protecția Mediului BihorConsilier I superior și consilier I principal

Agenția pentru Protecția Mediului Bihor

20 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția pentru Protecția Mediului Bihor organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor publice de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

  1. consilier I superior, în cadrul Serviciului Avize, Acorduri, Autorizaţii;
  2. consilier I principal, în cadrul Compartimentului Buget, Finanţe, Administrativ şi Resurse Umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bihor din Oradea, bd. Dacia nr. 25/A, Județul Bihor, telefon 0259/444.590, interior 109.

Apply for this Job