Consilier I superior – Secretariatul de Stat pentru Culte din BucureștiConsilier I superior

Secretariatul de Stat pentru Culte din București

2 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Secretariatul de Stat pentru Culte din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Economic, Resurse Umane și Administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în specializarea administrație publică;
  • minimum 7 ani vechime în specialitate;
  • cunoștințe de operare PC – program Microsoft Office specialist – Excel 2007 Level 2 nivel avansat dovedit cu documente (diplome, certificate, atestate).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 mai 2019: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 03 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 05 iunie 2019, ora 13.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Secretariatului de Stat pentru Culte din București, strada Nicolae Filipescu nr. 40, sectorul 2, telefon 0730/642.321.

Apply for this Job