Consilier I superior – Primăria Municipiului GiurgiuConsilier I superior

Primăria Municipiului Giurgiu

28 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Giurgiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad superior din Compartimentul Financiar – Contabilitate din Direcția Economică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de licență științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor – 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 iulie 2019: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 30 august 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 02  2019: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Giurgiu din Giurgiu, șos. București nr. 49-51, Județul Giurgiu, telefon 0246/213.587, interior 138.

Apply for this Job