Consilier I superior – Primăria Comunei Gioseni, Județul BacăuConsilier I superior

Primăria Comunei Gioseni, Județul Bacău

27 ianuarie 2020

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Gioseni, Județul Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice, de execuție vacante de consilier, clasa I, grad superior, în cadrul Biroului contabilitate, achiziții publice, administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științelor economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 7 ani;
  • cunoștințe aprofundate de utilizare a calculatorului.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 februarie 2020, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 februarie 2020, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relatii suplimentare la  Primăria Comunei Gioseni cu sediul în sat Gioseni, Str. Principală nr. 207, comuna Gioseni, judeţul Bacău, telefon/fax 0234/225.233.

Apply for this Job