Consilier I superior – Institutul Naţional al MagistraturiiConsilier I superior

Institutul Naţional al Magistraturii

2 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Institutul Naţional al Magistraturii organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Biroului de relații internaționale, proiecte cu finanțare externă și politici publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor – 7 ani;
  • cunoștințe de operare, programare pe calculator (necesitate și nivel): Microsoft Word, Excel – utilizare internet, poștă electronică – nivel avansat, dovedite cu diplomă/atestat;
  • cunoașterea limbii engleze – nivel avansat, dovedită cu certificate/diplome;
  • capacitatea de rezolvare eficientă a obiectivelor și a problemelor; capacitate de analiză, sinteză și gândire critică; disponibilitate de autoperfecționare și valorificare a experienței; capacitate planificare și organizare; gestionare eficientă a resurselor; lucrul eficient în mod independent și în echipă; comunicare și colaborare; asumare a responsabilității; creativitate și spirit de inițiativă; flexibilitate și adaptabilitate; disponibilitate pentru lucru în program prelungit, în condițiile legii; rezistență la efort și stres; relaționale socială și comunicativitate; integritate și loialitate fațade valorile instituționale;
  • cursuri de perfecționare/specializare în domeniul proiectelor cu finanțare europeană dovedite cu acte.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 mai 2019, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 03 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 10 iunie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială.   Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Institutului Naţional al Magistraturii din București, bd. Regina Elisabeta nr. 53, sectorul 5, telefon 021/407.62.40.

Apply for this Job