Consilier I superior – Inspectoratul Teritorial Pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor SuceavaConsilier I superior

Inspectoratul Teritorial Pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Suceava

28 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial Pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în agronomie, horticultură, biologie, ingineria mediului sau ingineria produselor alimentare;
  • condiții de vechime 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție de grad, profesional superior conform art. 57 (5), litera c) din Legea nr. 188/1999 modificată cu Legea nr. 156/2018;
  • cunoștințe și abilități de operare pe calculator – nivel începător, testate în cadrul celor două etape ale concursului.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 iulie 2019: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 29 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 31 iulie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Suceava, B-dul 1 Decembrie 1918 Nr.15, telefon 0230/520.947.

Apply for this Job