Consilier I superior – Consiliul Judeţean Caraş-SeverinConsilier I superior

Consiliul Judeţean Caraş-Severin

15 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Judeţean Caraş-Severin organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Corpului de Control .

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în următoarele domenii: ştiinţe inginereşti;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor absolvite: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 octombrie 2017: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 17 octombrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare: la sediul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din Reşiţa, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 1, camera 503 – Serviciul Resurse Umane şi la numărul de telefon 0255/214.688.

Apply for this Job