Consilier I principal și consilier I asistent – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului BraşovConsilier I principal și consilier I asistent

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov

28 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, de :

 1. consilier, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Serviciului Management de Caz, Alternative Familiale;
 2. consilier, clasa I, grad profesional asistent,  în cadrul Compartimentului Prevenire Marginalizare Socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, grad profesional principal:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe sociale;
  • minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare participării la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea funcției publice de execuție, conform art. 57 din Legea 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici (r2);
 • consilier, clasa I, grad profesional asistent:
  • studii universitare de licență, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de hmgă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii, după caz: asistență socială sau sociologie, sănătate, psihologie sau științe ale educației, drept;
  • minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare participării la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea funcției publice de execuție, conform art. 57 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici (r2).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 17 iulie 2019: data limită pentru depunerea dosarelor;
 • 30 iulie 2019, ora 10.00: proba scrisă – Brașov, str. Iuliu Maniu nr. 6;
 • 01 august 2019: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov şi pe site-ul D.G.A.S.P.C. Braşov, www.dgaspcbv.ro., telefon 0268/417.100, interior 105.

Apply for this Job