Consilier I principal – Primăria Municipiului Beiuș, Județul BihorConsilier I principal

Primăria Municipiului Beiuș, Județul Bihor

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Beiuș, Județul Bihor organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad principal, Compartiment executări silite.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studiile universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de știință – științe juridice – domeniul de licență drept, specializarea drept;
  • vechimea în specialitatea studiilor, potrivit art. 57 din Legea nr. 188/1999 (r2), cu modificările și completările ulterioare, este de mininum 5 ani pentru consilier, clasa I, grad principal.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 iulie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 25 iulie 2019, ora 10.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Beiuș din Beiuș, Piața Samuil Vulcan nr. 14-16, Județul Bihor, telefon 0259/321.935.

Apply for this Job