Consilier I principal – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului BraşovConsilier I principal

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov

28 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor publice de execuție temporar vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Serviciului Management de Caz Copii Rezidențial.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe sociale;
  • minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare participării la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea funcției publice de execuție, conform art. 57 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici (r2).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 iulie 2019: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 30 iulie 2019, ora 10.00: proba scrisă – Brașov, str. Iuliu Maniu nr. 6;
  • 01 august 2019: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov şi pe site-ul D.G.A.S.R.C. Braşov, www.dgaspcbv.ro., telefon 0268/417.100, interior 105.

Apply for this Job