Consilier I principal – Complexul Multifuncţional „Caraiman” din BucureștiConsilier I principal

Complexul Multifuncţional „Caraiman” din București

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Complexul Multifuncţional „Caraiman” din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante, de consilier I principal în cadrul Serviciului Achiziții Publice Relații cu Mass-media Secretariat.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe juridice;
  • curs perfecționare în „Comunicare interinstituțională/ administrație”’;
  • vechime minimum 5 ani în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iulie 2019: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 15 iulie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Complexului Multifuncţional „Caraiman” din Bucureşti, str. Caraiman nr, 33 A, sectorul 1, telefon 021/224.40.73, interior 120.

Apply for this Job