Consilier I principal – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Judeţean AradConsilier I principal

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Arad

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal din cadrul Centrului Local Arad.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • pregătire de specialitate: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 decembrie 2018: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 08 ianuarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului se vor comunica ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Arad, cu sediul în Arad, Str. Fraţii Neumann nr. 10, telefon 0257/250.540.

Apply for this Job