Consilier I debutant S – Centrul Municipal de Cultură AradConsilier I debutant S

Centrul Municipal de Cultură Arad

24 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Centrul Municipal de Cultură Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, gradul profesional debutant, nivelul studiilor S, din cadrul Compartimentului Promovare Marketing și Turism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii de specialitate: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor: nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 iunie 2019: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 25 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Centrului Municipal de Cultură Arad, Bd. Revoluției nr. 97, ap. 4, județul Arad, telefon 0371/501.072, interior 105.

Apply for this Job