Consilier I debutant – Primăria Oraşului Ocnele Mari, Județul VâlceaConsilier I debutant

Primăria Oraşului Ocnele Mari, Județul Vâlcea

2 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Ocnele Mari, Județul Vâlcea anunţă organizarea unui concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcției publice de execuţie vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant, la Compartiment Agricol și Cadastru.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul agricol;
  • vechime – fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iunie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 10 iunie 2019, ora 10.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Oraşului Ocnele Mari, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 53, Judeţul Vâlcea, telefon: 0250/772.043.

Apply for this Job