Consilier I debutant – Primăria Comunei Tămășeni, județul NeamțConsilier I debutant

Primăria Comunei Tămășeni, județul Neamț

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Tămășeni, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice, vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului fond funciar, cadastru, registru agricol, stare civilă și resurse umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul drept cu specializarea drept;
  • curs de specialitate în resurse umane;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iulie 2019, ora 16.00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 15 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 18 iulie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Tămășeni, Str. Unirii nr. 149, județul Neamț, telefon: 0233/749.494.

Apply for this Job