Consilier I debutant – Primăria Comunei ParavaConsilier I debutant

Primăria Comunei Parava

26 iunie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Parava, Județul Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului autoritate de autorizare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respective studii superioare de lungă durată;
  • absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, în domeniul ştiinţe inginereşti.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 iulie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 iulie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Parava, Județul Bacău, telefon: 0234/252.156

Apply for this Job