Consilier I debutant – Primăria Comunei Odobeşti, judeţul BacăuConsilier I debutant

Primăria Comunei Odobeşti, judeţul Bacău

1 iulie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Odobeşti, judeţul Bacău organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție,  vacante de consilier, clasa I, grad debutant, în cadrul Compartimentului Urbanism, Amenajarea Teritoriului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime în domeniu: nu este necesară.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 02 august 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Odobeşti, judeţul Bacău, telefon 0234/224.610.

Picture 001

Apply for this Job