Consilier I debutant – Primăria Comunei Arcani, Județul GorjConsilier I debutant

Primăria Comunei Arcani, Județul Gorj

10 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Arcani, Județul Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie, vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – nu se solicită;
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamentare științe inginerești, ramura de știință: inginerie geologică, mine, petrol și gaze.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Arcani, satul Arcani, Județul Gorj, telefon 0253/278.004.

Apply for this Job