Consilier I debutant – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean SălajConsilier I debutant

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Sălaj

20 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Sălaj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Autorizare Plăţi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramurile de ştiinţă: ingineria resurselor vegetale şi animale, ştiinţe juridice sau ştiinţe administrative;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: fără;
  • cunoştinţe operare pe calculator, nivel mediu (Windows, MS Word, MSExcel).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 august 2017: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Agenţiei de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Sălaj, din Zalău, Str. Corneliu Coposu, nr. 79A, telefon 0260/661.722 sau 0735/189.826.

Apply for this Job