Consilier I asistent – Unitatea Administrativă Comuna Coteşti, judeţul VranceaConsilier I asistent

Unitatea Administrativă Comuna Coteşti, judeţul Vrancea

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Unitatea Administrativă Comuna Coteşti, judeţul Vrancea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional asistent la Compartimentul Juridic, Resurse Umane, Stare Civilă, Contracte si Managementul Proiectelor, ID Post452081.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe administrative;
  • vechime în specialitatea studiilor – 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 17 iulie 2019, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Coteşti, judeţul Vrancea, telefon: 0237/252.111.

Apply for this Job