Consilier I asistent – Instituţia Prefectului - Judeţul MureşConsilier I asistent

Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş

29 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş, cu sediul în Târgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 1 organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, gradul profesional asistent în cadrul Compartimentului pentru Minorităţi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă:
  • vechime în specialitatea studiilor – minimum 1 an;
  • limba romani nivel avansat – scris şi vorbit;
  • să aparţină etniei rome;
  • cunoştinţe operare PC – Word, Excel – utilizare internet, nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul din Târgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 1, Serviciul Financiar-contabil, Resurse Umane- Achiziţii şi Administrativ (etajul III, camera 151 – 152), la telefon 0265/269.201.

Apply for this Job