Consilier I asistent – Primăria Comunei Moara, Judeţul SuceavaConsilier I asistent

Primăria Comunei Moara, Judeţul Suceava

1 iulie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Moara, Judeţul Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul asistență socială, stare civilă, registratură.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul filologie, specializarea limba și literatura engleză – limba și literatura română;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 iulie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 01 august 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 05 august 2019, ora 10.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Moara, comuna Moara, satul Moara Nică, Str. Universităţii nr. 213, judeţul Suceava, telefon 0230/536.025.

Apply for this Job