Consilier I asistent – Primăria Comunei Ernei, Județul MureșConsilier I asistent

Primăria Comunei Ernei, Județul Mureș

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Ernei, Județul Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante de consilier, clasa I, gradul profesional asistent.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile: științe juridice sau științe administrative;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;
  • să aibă abilități de comunicare, capacitate de analiză și sinteza, inițiativă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 iunie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Ernei, Județul Mureș, telefon: 0265/335.207, interior 108, e-mail: ernei@cjmures.ro.

Apply for this Job