Consilier I asistent – Primăria Comunei Butea, judeţul IaşiConsilier I asistent

Primăria Comunei Butea, judeţul Iaşi

24 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Butea, judeţul Iaşi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, din Compartimentul financiar contabil.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studiile necesare participării la concursul de recrutare – studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență în domeniul economic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare participării la concursul de recrutare – 12 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 iulie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • 04 iulie 2019, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la sediul Primăriei Comunei Butea, str. A.I. Cuza nr. 32, judeţul Iaşi, telefon 0232/713.020.

Apply for this Job