Consilier I asistent – Primăria Comunei BalcaniConsilier I asistent

Primăria Comunei Balcani

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Balcani, județul Bacău organizează concurs de ocupare a postului de consilier, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului tehnic şi de urbanism, amenajare a teritoriului, relaţii cu investitori, management de proiecte, achiziţii publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ştiinţe inginereşti;
  • condiţia minimă de vechime in specialitatea studiilor necesare participării la concursul de recrutare – 12 luni pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie de grad profesional asistent din clasa I.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 ianuarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 23 ianuarie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Balcani, județul Bacău, telefon 0234/380.680, interior 107.

Apply for this Job