Consilier I asistent – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului PrahovaConsilier I asistent

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova

26 februarie 2020

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de consilier I asistent – Serviciul Management de Caz pentru Asistenți Maternali Profesioniști.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență în domeniul științelor sociale, specializarea asistență socială absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 16 martie 2020, data limită de depunere a dosarelor;
  • 30 martie 2020, ora 10:00: proba scrisă;
  • 02 aprilie 2020: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova din Ploiești, șos. Vestului nr. 14-16, telefon 0244/586.100.

Apply for this Job