Consilier I asistent – Consiliul Județean SuceavaConsilier I asistent

Consiliul Județean Suceava

26 iunie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Județean Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent la Serviciul diasporă şi parteneriate externe.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite eu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • cunoştinţe de limbă ucraineană – nivel avansat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 iulie 2017, ora 10:00: proba suplimentară;
  • 31 iulie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Consiliului Județean Suceava din Suceava, str. Ștefan cel Mare nr. 36, camera 312, Județul Suceava, telefon 0230/222.548, interior 109.

Apply for this Job