Consilier, grad profesional asistent – Primăria Comunei Letca, judeţul SălajConsilier, grad profesional asistent

Primăria Comunei Letca, judeţul Sălaj

17 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Letca, judeţul Sălaj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, grad profesional asistent la Compartiment – buget, finanţe, contabilitate, impozite şi taxe, salarizare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul financiar-contabil;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 21 noiembrie 2018, ora 12:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la 1. Primăria Comunei Letca, judeţul Sălaj, tel. fax 0260 634643, e-mail primarialetca@yahoo.com.

Apply for this Job