Consilier (2 posturi) – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) AlbaConsilier (2 posturi)

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Alba

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Alba organizează concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţii publice de execuţie, vacante, astfel:

 1. 1 post consilier, grad profesional superior, în cadrul Serviciului Laborator – Birou Siguranţa Alimentelor
 2. 1 post consilier, grad profesional asistent, în cadrul Serviciului Antifraudă

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • 1 post consilier, grad profesional superior,
  studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental: ştiinţe biologice şi biomedicale, ramura de ştiinţă: medicină veterinară, domeniul de studii: medicină veterinară, specializarea medicină veterinară,
  vechime minimum 9 ani în specialitatea studiilor, necesară exercitării funcţiei publice;
 • 1 post consilier, grad profesional asistent,
  studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durata, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental: ştiinţe biologice şi biomedicale, ramura de ştiinţă: medicină veterinară, domeniul de studii: medicină veterinară, specializarea medicină veterinară,
  vechime minimum 1 an în specialitatea studiilor, necesară exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 21 august 2017, ora 10.00 proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Alba din Str. Lalelelor nr. 7A, Alba Iulia, telefon: 0258835915, 02S8835950.

Apply for this Job