Consilier (3 posturi) – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor CovasnaConsilier (3 posturi)

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Covasna

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Covasna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante astfel:

  1. consilier clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului catagrafie, înregistrare evaluare TRACES;
  2. consilier clasa I, grad profesional asistent din cadrul Serviciului catagrafie, înregistrare evaluare TRACES;
  3. consilier clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului antifraudă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină veterinară, pentru postul de consilier clasa I, grad profesional superior şi pentru postul de consilier clasa I, grad profesional asistent din cadrul Serviciului Catagrafie, înregistrare Evaluare TRACES;
  • studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile: medicină veterinară, inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală, ingineria şi tehnologia produselor alimentare, pentru postul de consilier clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului antifraudă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 septembrie 2017, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 07 septembrie  2017, ora 10.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare, condiţiile de înscriere şi participare, precum şi bibliografia se pot obţine la sediul instituţiei, la telefonul 0267.351.712, interior 105.

Apply for this Job