Consilier debutant – Unitatea Administrativ-Teritorială Comuna Miroslava, judeţul IaşiConsilier debutant

Unitatea Administrativ-Teritorială Comuna Miroslava, judeţul Iaşi

17 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Unitatea Administrativ-Teritorială Comuna Miroslava, judeţul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Autoritate Tutelară.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în una din ramurile de știință – sociologie/științe juridice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 mai 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 20 mai 2019, ora 13:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Primăriei Comunei Miroslava şi la telefon 0232.295.680.

descarca: anunt_concurs_a17.04.2019.pdf 1.67MB PDF

Apply for this Job