Consilier debutant – Primaria Oraşului BuceceaConsilier debutant

Primaria Oraşului Bucecea

15 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primaria Oraşului Bucecea, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartiment Secretariat, Relații cu Publicul – Arhivă din cadrul Biroului Juridic și Administrație Publică, Asistență Socială, Registru Agricol

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor – studii universitare absolvite cu diplomă de licență, în domeniul științelor agricole,
  • vechime – nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 22 martie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primaria Oraşului Bucecea, Calea Națională nr. 70, Judeţul Botoşani, telefon 0231/550.123.

Apply for this Job