Consilier debutant – Primăria Oraşului BăbeniConsilier debutant

Primăria Oraşului Băbeni

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Băbeni, judeţul Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului juridic, administraţie publica locală, resurse umane, asistenţă socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistentei sociale;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice – 0 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 august 2017, ora 10.00, proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Oraşului Băbeni, din strada Dragoş Vranceanu nr. 167, judeţul Vâlcea, telefon 0250/765.160.

Apply for this Job