Consilier debutant – Primăria Municipiului Zalău, Județul SălajConsilier debutant

Primăria Municipiului Zalău, Județul Sălaj

5 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Zalău, Județul Sălaj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Direcţiei resurse umane, monitorizare unităţi de învăţământ –  CFG – Serviciul resurse umane, salarizare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: -;
  • abilităţi, calităţi şi aptitudini necesare: confidenţialitate, obiectivitate, responsabilitate, profesionalism.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Zalău, Județul Sălaj, din Piața Iuliu Maniu, nr. 3, camera 30, telefon 0260/610.550, interior 162.

Apply for this Job