Consilier debutant (2 posturi) – Primăria Municipiului Sfântu GheorgheConsilier debutant (2 posturi)

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

23 februarie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante de consilier (S), gradul profesional debutant (2 posturi) din cadrul Compartimentului de Achiziţii Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • cunoaşterea unei limbi străine din limbile oficiale ale Uniunii Europene.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 martie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 31 martie 2017: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 2, telefon:  0267-316957/126.

Apply for this Job