Consilier debutant – Primăria Comunei Vânjuleţ, judeţul MehedinţiConsilier debutant

Primăria Comunei Vânjuleţ, judeţul Mehedinţi

15 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Vânjuleţ, judeţul Mehedinţi organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului proiecte fonduri europene şi relaţii cu publicul.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe politice, filozofie şi ştiinţe ale comunicării sau fonduri europene.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 noiembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 27 noiembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 29 noiembrie 2018, ora 14.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Vânjuleţ, judeţul Mehedinţi şi la telefon nr. 0252/352.203.

Apply for this Job