Consilier debutant – Primăria Comunei Văleni - Dâmbovița, județul DâmbovițaConsilier debutant

Primăria Comunei Văleni – Dâmbovița, județul Dâmbovița

3 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Văleni – Dâmbovița, județul Dâmbovița, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Registru Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu necesită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 mai 2019, ora 10.00 – probă scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obține la Primăria Comunei Văleni – Dâmbovița,  cu sediul în localitateaVăleni – Dâmbovița nr. 643, județul Dâmbovița, telefon 0769.041.902, e-mail primariavaleni@yahoo.com.

Apply for this Job