Consilier debutant – Primăria Comunei Tomşani, judeţul VâlceaConsilier debutant

Primăria Comunei Tomşani, judeţul Vâlcea

31 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Tomşani, judeţul Vâlcea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie vacante, de consilier gradul profesional debutant din cadrul Compartimentului Financiar Contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenta în domeniul ştiinţelor economice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 septembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Tomşani, satul Tomşani, Str. Principală nr. 1, comuna Tomşani, judeţul Vâlcea, telefon 0751.257.574, e-mail primariatomsanivl@yahoo.com.

Apply for this Job