Consilier debutant – Primăria Comunei TătuleștiConsilier debutant

Primăria Comunei Tătulești

5 octombrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Tătulești, Judeţul Olt, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 noiembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 06 noiembrie 2017, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare la sediul Primăriei Comunei Tătulești, cu sediul în satul Bărbălăi, strada Principală nr. 4, comuna Tătulești, Judeţul Olt, telefon 0249/467.401.

Apply for this Job