Consilier debutant – Primăria Comunei Stolniceni - Prăjescu, județul IașiConsilier debutant

Primăria Comunei Stolniceni – Prăjescu, județul Iași

20 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Stolniceni – Prăjescu, județul Iași, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Achiziţii şi Resurse Umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul juridic sau economic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 decembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 20 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Stolniceni – Prăjescu, judeţul laşi, telefon 0232/711.350, email: primarie@stolniceni.ro.

Apply for this Job