Consilier debutant – Primăria Comunei StoeneştiConsilier debutant

Primăria Comunei Stoeneşti

2 mai 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Stoeneşti, judeţul Giurgiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul impozite şi taxe.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă m domeniul ştiinţe administrative.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 mai 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 06 iunie 2017, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la Primăria Comunei Stoeneşti, cu sediul în satul Stoeneşti, Strada Principală nr. 71, comuna Stoeneşti, judeţul Giurgiu, telefon 0246.234.521.

Apply for this Job