Consilier debutant – Primăria Comunei Șendriceni, Județul BotoșaniConsilier debutant

Primăria Comunei Șendriceni, Județul Botoșani

12 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Șendriceni, Județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional debutant. Compartiment cadastru și agricultură.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul agronomie, inginerie geodezică, topografie, măsurători terestre, cadastru;
  • vechime în specialitatea studiilor: nu se cere vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 aprilie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 18 aprilie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Șendriceni, Județul Botoșani din str.  Principală, telefon:  0231/620.470.

Apply for this Job