Consilier debutant – Primăria Comunei Satchinez, judeţul TimişConsilier debutant

Primăria Comunei Satchinez, judeţul Timiş

24 septembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Satchinez, judeţul Timiş, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a  funcţiei  publice de execuție,  vacantă,  de consilier, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului de Achiziţii Publice şi resurse umane.

 

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul juridic.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 octombrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 26 octombrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

 

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăria Comunei Satchinez, Str. Daliei nr. 82, judeţul Timiş, telefon 0256/379500, adresă e-mail primariasatchinez@yahoo.com.

Apply for this Job