Consilier debutant – Primăria Comunei PerșinariConsilier debutant

Primăria Comunei Perșinari

28 februarie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Perșinari, județul Dâmbovița, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier (registru agricol), clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Fond Funciar, Registru Agricol, Cadastru și Protecția Mediului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea agricultură sau știința mediului;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: -;
  • cunoştinţe operare PC (Windows, Word, Excel) – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 martie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Perșinari, județul Dâmbovița, telefon 0245/684.618 sau 0735.197.525.

Apply for this Job