Consilier debutant – Primăria Comunei Mireșu Mare, județul MaramureșConsilier debutant

Primăria Comunei Mireșu Mare, județul Maramureș

11 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Mireșu Mare, județul Maramureș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei publice de execuție, temporar vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Registru Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agronomie, specializarea agricultură.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 26 aprilie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Mireșu Mare, județul Maramureș, telefon 0262/284.205 sau 0725.657.655, e-mail primariamm@yahoo.com.

Apply for this Job