Consilier debutant – Primăria Comunei Lipovu, Judeţul DoljConsilier debutant

Primăria Comunei Lipovu, Judeţul Dolj

6 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Lipovu, Judeţul Dolj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agronomie;
  • nu necesită vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 iunie 2019, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 16 iulie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Primăria Comunei Lipovu, cu sediul în localitatea Lipovu, nr. 630, judeţul Dolj, telefon 0766.617.487.

Apply for this Job