Consilier debutant – Primăria Comunei Ghimpeţeni, județul OltConsilier debutant

Primăria Comunei Ghimpeţeni, județul Olt

18 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Ghimpeţeni, județul Olt, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe inginerești, ingineria resurselor vegetale și animale;
  • cunoștințe operare PC – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 aprilie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 19 aprilie 2019, proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Ghimpeţeni, cu sediul în localitatea Ghimpeţeni, Strada Primăriei nr. 6, judeţul Olt, telefon 0249.485.441, email primaria.ghimpeteni@yahoo.com.

Apply for this Job