Consilier debutant – Primăria Comunei Ghimeş - FăgetConsilier debutant

Primăria Comunei Ghimeş – Făget

7 noiembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Ghimeş-Făget, Judeţul Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier debutant în cadrul Compartimentului Urbanism și Achiziții Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă din domeniul ştiinţei administrative, ştiinţe juridice sau ştiinţe economice;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 noiembrie – 24 noiembrie 2017: perioada pentru depunerea dosarelor
  • 07 decembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Ghimeş – Făget, Judeţul Bacău, telefon 0234/385.850.

Apply for this Job