Consilier debutant – Primăria Comunei FântâneleConsilier debutant

Primăria Comunei Fântânele

12 mai 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Fântânele, Judeţul Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier,clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Juridic, asistenţă socială, autoritate tutelară, stare civilă (consilier cu atribuţii de asistenţă socială).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, specializare administraţie publică, drept sau asistenţă socială (conf. Legii nr. 466/2004);
  • cunoştinţe operare PC – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 iunie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Fântânele, Judeţul Suceava, telefon: 0230/537.749 – interior 13.

Apply for this Job