Consilier debutant – Primăria Comunei Crucişor, Județul Satu MareConsilier debutant

Primăria Comunei Crucişor, Județul Satu Mare

20 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Crucişor, Județul Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Compartimentului Situații de Urgență.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă domeniului de licenţă – ştiinţe juridice sau administrative;
  • perfecţionări/specializări în domeniul situaţiilor de urgenţă; se vor dovedi pe baza unor documente care să ateste deţinerea acestor competenţe;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 decembrie 2018, ora 09:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Bibliografia de concurs este afişată la sediul Primăriei Comunei Crucişor, Str. Principală nr. 217, județul Satu Mare, telefon 0760.953 998, e-mail: primaria_crucisor@crucisor.ro.

Apply for this Job